Ojie's Official Blog ojie here :): Ketahui Personalti Seseorang Melalui Kentut

17 February 2012

Ketahui Personalti Seseorang Melalui Kentut

 
Hyep sume . Selamat Hari Jumaat . Korang dah kentut ? hee~ 
 
 

Saje citer pasal kentut . Korang tau tak , cara atau style korang kentut pun sangat memainkan peranan penting taw ? *wahh . ayat BM . 
Saje nak share ngn korang pasal nei . jum tengok ! 


  •  Orang TIDAK JUJUR Orang yang kalau kentut lalu menyalahkan orang lain.
  •  Orang BANGANG Orang yang menahan kentutnya sampai berjam-jam.
  •  Orang BERWAWASAN LUAS Orang yang tahu bila harus kentut.
  • Orang SENGSARA Orang yang ingin kentut tapi tidak boleh kentut.
  •  Orang MISTERIUS Orang yang kalau kentut, orang lain tidak ada yang tahu.
  •  Orang GUGUP Orang yang tiba-tiba menahan kentutnya bila tiba masa nak kentut.
  •  Orang yang PERCAYA DIRI SENDIRI Orang yang selalu mengira kalau kentutnya bau harum.
  •  Orang SADIS Orang yang kalau kentut di ranjang terus dikibaskan baunya ke ranjang orang lain.
  •  Orang PEMALU Orang yang kalau kentut tidak bunyi tapi lalu merasa malu sendiri.
  •  Orang yang STRATEGIK Orang yang menyembunyikan kentutnya dengan tertawa terbahak-bahak biar orang lain tidak dengar.
  •  Orang BODOH Orang yang kalau habis kentut menghirup nafas untuk mengganti kentutnya yang keluar.
  •  Orang PELIK Orang yang kalau kentut di keluarkan sikit- sikit, sampai bunyi “tit-tit-tit”.
  •  Orang SOMBONG Orang yang sering mencium kentutnya sendiri.
  •  Orang RAMAH Orang yang senang mencium kentut orang lain.
  •  Orang yang tidak senang BERGAUL Orang yang kalau kentut, sembunyi.
  •  Orang AKUATIK Orang kalau kentut di dalam air sampai bunyi blekuthuk-blekuthuk”.
  •  Orang ATLETIK Orang kalau kentut sambil mengeluarkan tenaga dalam.
  •  Orang JUJUR Orang yang mengaku kalau habis kentut.
  •  Orang PINTAR Orang yang boleh menandai bau kentut orang lain.
  •  Orang MALANG Orang yang nak kentut tapi terkeluar taik….
 
 
Hehe . Dah baca ? yang last tu paling extreme kan ? so , korang punye style yang mane ?  

Kalau Suka, Like Aje

5 orang doakan saya kurus :D:

NOOR FATIN said...

hahahahah xtau la pulak saya yang mana. aishhh.. kesimpulannya kentut la ditempat yg xde orang :P

azuha halim said...

huahua. lawak gila! dengan picture bagai. nak terkentut aku baca. haha :D

Iffika | Ruslan said...

hahahah euwwww ! taik terkeluar tak senonoh betul . saya memang suka kentut tapi jenis orang YAKIN DIRI . kentut dengan lantang haha .

Iffika | Ruslan said...

eh , btw , i follow you .

roziahojijie said...

Tenkiu gurls sbb sudi komen dicinie . Hahaha .. ade mcm2 style kentut kan ? jgn rase nk kentut tp kua taik dah la :)

 
Copyright © . All Right Reserved by MadeByOwn