Ojie's Official Blog ojie here :): Temuduga MedSi

20 April 2012

Temuduga MedSi

Assalamualaikum . 
Hai korang . 
Tadi aku dapat sms dari UPU , suruh check mana taw kalau-kalau dapat interview MedSi .
Sekali aku check , dapat pulak . 
Heppy + Takut 


Ujian MedSi ni untuk sape yang ade amek kos pendidikan masa apply UPU dulu . 
So , sape-sape yang ade amek kos pendidikan yang bertanda # masa korang apply tuh , get ready lah . 
Bila-bila je dorang akan panggil untuk interview . 
Tak kira lepasan SPM atau STPM . 


Memang pilihan pertama aku pilih kos pendidikan . 
Bajet nak jadi cikgu je aku ni ==''
Huahuah .





kalau korang nak check , boleh klik kat sini ye .. 
http://webmpm.mpm.edu.my/medsiregter/


Kepada sesape yang dapat tu , aku ucapkan 
GOOD LUCK ! 
SELAMAT MENDUDUKI UJIAN MEDSI :)

P/s: Nilah penentuan hala hidup aku lepas ni . Harap lulus ujian . Amin

Kalau Suka, Like Aje

18 orang doakan saya kurus :D:

CIK FERRA AWW said...

Your blog adalah sangat comel. Nak jugak camni. Leh tolong tak edit belog saya? Contact me kat tuiter @ferfarfer

Hazmirull Shamsudin said...

good Luck Sis..jemput komen tempat saya PLok..!

Sarah Mohd Saleh said...

Good luck dear.time akk dlu gagal.xlyk nk jd ckgu.hihihi

Cik Kidal said...

wah, congrates! buat yg trbaek utk ujian medsi nnt.. FIGHTING!

roziahojijie said...

@Hazmirull Shamsudintenkiu :)

roziahojijie said...

@Sarah Mohd Saleh hehe .. takde rezeki akak lah tu nk jd cikgu :) jadi lain ye :)

roziahojijie said...

@Cik Kidal Terima kasih :)

ஜ miss klanika ஜ said...

dapat ! tapi syg takde jiwa pendidik.ekeke

Cik FaRiZaM said...

good luck dear :)

azuha halim said...

buat betul2 jie.. aku nak hanta anak aku kat tempat kau mengajar nanti :P

roziahojijie said...

@ஜ miss klanika ஜ Hehehe .. bukan rezeki lah tu . sy pun belum tentu lg dpt ..

roziahojijie said...

@Cik FaRiZaM Terima kasih :)

roziahojijie said...

@azuha halim HAHA . Ins'allah . Ala . Hantar je anak kau kat aku . Nnt pandailah aku nk 'ajar' dye . huu~ :D

Paling kuat pun aku akan cerita pasal mak nye mase zmn mude2 dulu . huhu :P

NOOR FATIN said...

gudluck ye awak! ^__^

Promo Indonesia said...

Hmss.. lam kenal ..

roziahojijie said...

@NOOR FATIN Terima kasih kak Fatin :)

Opai said...

Wahh...congrates2..

roziahojijie said...

@Opai Terima kasih :)

 
Copyright © . All Right Reserved by MadeByOwn