Ojie's Official Blog ojie here :): Ombak Rindu by Cassidy Anderson

26 June 2012

Ombak Rindu by Cassidy Anderson

Assalamualaikum .
 Terliur aku tengok buah strawberry merah tu . Mesti masam manis .


Hai
"Saudara saudari .. chika boom chika boom .. "
Err .. terpengaruh Johan le ni .
Sampai terbawak-bawak dalam penulisan blog .
Lawak Ke Der  versi Jozan kelakar tak hengat dunia Jemah oi . 
>_<


Okey klass . 
harini Cikgu Ojie nak tunjuk kat engkorang sebuah kelip yang agak RARE dimata aku .
Ingat , dimata aku . 
Dimata korang , aku tak tahu lah ye . 
Rambut sama hitam , mata lain-lain . 
Ada bulat , lonjong , petak , tiga segi . 
Tiga segi ??
Mata alien kot . 
:D


Korang mesti tahu kan lagu Ombak Rindu ? 
Yang satu masa dulu orang selalu menangis , melalak bila dengar lagu ni.
Ade jugak yang ter-histeria tatkala lagu ni berkumandang di corong-corong redio  .
Tak tahan .
Terbawak-bawak sampai demam . 
Demam Ombak Rindu . 
Mungkin penangan Aaron Aziz dengan Maya Karin yang super hebat kot ?
Aku pun tak tahu . 
Sebab aku tak tengok pun cerita tu . 
Tapi lagu die , not bad la . 
 
 
Okay . Kali ni memang RARE
Dah dua kali aku cakap rare ni . ==''
Kalau lagu asalnya Adira dengan Hafiz ,
kali ni mamat melayu duet dengan minah rambut kuning .
rambut kuning aka omputeh laa . 
Omputeh you . 
Kita ni tak ompureh sangat la . 
Cokelet je . 
Just nice la . 
Hhuhuu .
Jom layan dolu ! 
:D



Best . Suare die sedap . 
Memang RARE .
Perempuan Barat bertutur Bahasa Melayu .
Memang pelik . 
Agak janggal la . 
Err .. ==''
Tapi okay la . 
Nak juge die ni belajar Bahasa Melayu kan ?
Terharu japp .
:')
Pendapat korang pula macam mana ? 
:)

Kalau Suka, Like Aje

4 orang doakan saya kurus :D:

azuha halim said...

wahh. peliknya bila omputih nyanyi bahasa kite..

roziahojijie said...

@azuha halim Entah die faham ke tak entah maksud ayat tu . huhu :D

Hidayah Bach said...

hahaha...cam comel pun ada jugak rupanya.. :D

roziahojijie said...

@Hidayah Bach hehehe ... :D

 
Copyright © . All Right Reserved by MadeByOwn