Ojie's Official Blog ojie here :): ENTRY KHAS RAYA !

15 August 2012

ENTRY KHAS RAYA !

Assalamualaikum .


Hai !
*dengan muka eksaited 
Hai  lagi .
Ah . Apa punya intro .


Memandangkan esok aku dah start cuti raya , 
blog ni memang akan sunyi lah .
Ni lah entry last aku sebelum raya .
Sebab lepas harini aku dah mula sibuk buat persiapan yang sederhana untuk raya .
Alah , korang pun same kan ? 
Dah sebok wat persiapan raye kan ? 


Baju raya pun aku belum beli lagi ni .
Aku ni jenis suke wat keje last minit . 
Baru la kelam kabut . 
Kalau tak kelam kabut , rasa macam kelam pula dunia ni . 
Eh ?


Tahun ni pun aku tak dapat la nak beraya sakan macam tahun-II lepas .
Dua minggu je raya , aku dah daftar U dah .
Sedihh . T__T
Dah la aku dah ade PLAN baik punye . 
Tak tahu lah jadi ke tak . 
Haih . 


Motif gambar ? ==''


Nahh !
Kad Raya 2012 untuk korang .
Jadi , 
Maka , 
Sempena raya yang bakal tiba ni , 
aku , 
saya , 
Roziah Ojijie 
seorang blogger comel biase 
nak menyusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf 
jika sepanjang aku berbelog ni , 
banyak hati yang dah terguris dengan kata-II aku .
Maaf ye kawan-II .
Jangan simpan dalam hati taw ?


Barang sesiapa yang terasa nak duit raya , 
sila lah hulurkan tangan sekarang .
Aku kasi duit raya .
:D
SELAMAT HARI RAYA !


Kalau Suka, Like Aje

10 orang doakan saya kurus :D:

nur anis said...

selamat hari raya aidilfitri..:)
buat kerja last minit memang best..:)

~AmyLiana86~ said...

SELAMAT HARI RAYA OJJIE..=)

cik kiera said...

haa , kiera tengah tadah tangan nie . muehehe ... /sambil buad muka tak malu.jpg :p

azuha halim said...

selamat hari raya blogger comel! :D
ampun maaf dipinta andai ada salah laku dan kata.. raya ni jom konvoi.!

Fιℯzα Mιяzα ❥ said...

kad raya yg sempoi . klako la plak . hehe . maseh slalu dtg mlawat blog kta *trharu sat* :P . kta pon slalu gak dtg jenguk blog awk . hehe . slamat ari raye ojie ;)

Cikgu Ma said...

assalamualaikum...

selamat hari raya dik... =)

http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/08/di-kesempatan-ini.html

♥ sitifarhana ♥ said...

selamat hari raya awak....nak duit raya..hikhikkk

Sarah Mohd Saleh said...

atototo.selamat hari raya ojiee ;D

shimi said...

waaaa ,mmg pun ..........rsa mcm kejap je ,ni xlama lg nk dftar ..isk

btw ,slamat ary rye :p

Nizam Ijam said...

selamat hari raya :)

 
Copyright © . All Right Reserved by MadeByOwn