Ojie's Official Blog ojie here :): Alhamdulillah . Lulus MEdSI :')

22 May 2012

Alhamdulillah . Lulus MEdSI :')

Assalamualaikum . 
 
Alhamdulillah.
Lulus sudah ujian MEdSI haritu  .
Semalam , keputusan dah keluar .
Aku pun check lah dgn berdebar nye .
Dan , Alhamdulillah , rezeki aku .
Aku lulus dan dapat temuduga .


Haih . Nak sambung belajar kos pendidikan pun susah betul skrg .
Nak temuduga lah bagai .
Sabtu nie , 26 Mei . Hari temuduga . UiTM Shah Alam .
Takot sangat .
Aku apply TIGA kos pendidikan .
Nahh . Tamak kan ?


Mesti macam-II yg penemuduga tu akan tanya nanti .
Ape-II pun tunggu jelah next entry pasal interview aku macam mana ye .
Success or failed ?
Allah telah merancang semuanya .
Terima Kasih Allah
:')



#Doakan segalanya berjalan lancar . Amin

Kalau Suka, Like Aje

16 orang doakan saya kurus :D:

eiqa azra said...

bagus nya..
apa-apa pun gud luck ye fren.. :)

Cik Fie said...

Salam . Cik Fie Jemput Join GA Ni . Harap Sudi Join . :) http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/05/random-giveaway-by-cik-fie_19.html

rAIHan said...

tahniah n good luck~

cik kiera said...

tahniah yunc :D

azuha halim said...

goodluck jie! apa-apa pun, kenal dulu siapa si penemuduga. kurang sikit takutnya nanti (:

roziahojijie said...

@eiqa azra Maseh beb :)

roziahojijie said...

@Cik Fie Ins'allah sy akan join :)

roziahojijie said...

@rAIHan terima kasih :)

roziahojijie said...

@cik kiera Terima kasih

roziahojijie said...

@azuha halim Hehe . mcm mana nk kenal dorg ? :)

Puteri Diyana said...

waahh!
goodluck sys :D

roziahojijie said...

@Puteri Diyana Tq puteri .. puteri pun gud luck eh ....

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

gud luck dear ! =)

fieda said...

tahniah..

roziahojijie said...

@♥ Cik EylaDiLLa ♥ tq sis :)

roziahojijie said...

@fieda mecehhh kak :D

 
Copyright © . All Right Reserved by MadeByOwn