Ojie's Official Blog ojie here :): Orange Cupcakes ^^V

3 May 2012

Orange Cupcakes ^^V

Assalamualaikum . :131:
Hai semua . 
Dah lama tak update . 
Teringin nak update tapi rasa malas tiba-tiba melanda . :face36:
macam mana nak buat kan ? 

Entry ni sebenarnya nak ditaip sebelum cuti Hari Buruh lagi . Tapi dah tertunda . 
Tak pelah . 
Harini ku gagahkan juga untuk menaip sepotong sepatah dua .
Huhu .:face4:
 
Hari Ahad tu aku cuit cuti .  Aku pun mengambil kesempatan nak buat cupcakes .
Cupcakes lagi .:132: 
Kali ni aku buat cupcakes perisa OREN .
Kalau dulu aku buat  cupcakes coklat kukus , kali ni aku buat cupcakes orange flavour . 
Yang ni bakar pakai oben oke .
Penat tangan aku mengganyah menyagat kulit buah dada oren tu taw .
Aku campurkan sagatan kulit oren dalam kek aku , barulah rasa original oren . 
Memang sedap . :face18: 
Kalau tak caya , cubelah ! hoho .

Okay . Mari kita lihat hasil kerja aku : 
 


Okey . Yang 20 ketul ni untuk hubby aku , Farhan . 
Aku hantar kat rumah je , semua berebut . 
Family die kan ramai . Tak cukup .:face30: 
So , aku hantar lagi kat rumah die . Semua komen sedapppp ! :face22: 


Kalau Suka, Like Aje

6 orang doakan saya kurus :D:

Cik Puan Muda Umi said...

serius cantik!mesti sedap ni..:)

~AmyLiana86~ said...

thank u ojie..wah cantiknya cupcakes tu..leh lah sponsor akak kawin nati..hehehehehe..

roziahojijie said...

@Cik Puan Muda Umi Sedap lah kak .. mailah nak cuba :)

roziahojijie said...

@~AmyLiana86~ hehe .. boleh je tp akak jauh la nk sponser mcm mana .. huhu :)

Sarah Mohd Saleh said...

bestttnyeee.i loveee cuppycakeee!

roziahojijie said...

@Sarah Mohd Saleh Mai lah tempah kat saya :)

 
Copyright © . All Right Reserved by MadeByOwn