Ojie's Official Blog ojie here :): AKU JUAL ALAT MAKEUP ONLINE

17 March 2012

AKU JUAL ALAT MAKEUP ONLINE

 

Hyep korang ! Aku datang harini ada berita gembira nak share dengan korang . Untuk pengetahuan korang , especially yang girls nie , aku sekarang ada bukak ONLINE SHOP weyh ! Haa .. terkejut tak ? Aku baru je buka pada hari Jumaat yang lepas . Baru je dua hari . Aku just buat PAGE kat FB untuk mempromotekan barang-barang yg dijual .. Aku takda la official web macam korang .. Aku just berniaga kecil-kecilan je , nak tambah rezeki yg sedia ada . Tak salah kan ? 

Ada pelbagai jenis barang kecantikan yg aku jual , naturactor , eyeshadow , blusher , eyeliner , brush set , lipstick , lipgloss , contact lens ... Sekarang nei aku masih lagi dalam proses untuk meng-Upload semua gambar dalam page aku tu .. Antara jenama yang aku jual : MAC , Manly , Bobbi Brown , Miss Rose ,  Harga pun sangat berpatutan okey ! Serius tak tipu . Tak caya ? Korang boleh tengok sendiri . 
 
Nei page aku : Makeup DoWonders 
 
Jangan lupa like sekali okay ? Korang kawan aku kan ?? Hee ~ Kat blog nie pun aku akan promote jugak nanti produk yg aku jual tu .. Cuma sekarang tak sempat lagi . Nak oder tengok dekat page aku ye .. Nie contoh antara produk yg aku jual . Ada lagi yg aku tak upload kan .



Aku tahu , korang yg perempuan nei mesti nak nampak cantik kan ? Same jugak dgn aku .. So , ape tunggu lagi ? cepat pergi kt PAGE aku untuk oder ye ..

Kalau Suka, Like Aje

6 orang doakan saya kurus :D:

NOOR FATIN said...

wahh bestnya! saya xpandai mekap lagi tau.. hahah bukan apa, xkeje kan, duit xde, nak beli mekap mcm mana. muahhaha..

dah like page tuu, nnti ada rezeki bleh la beli. ajarkan saya mekap sekali ekkkkkkk :P

roziahojijie said...

kak Fatin : Owrite kak Fatin :)

Anonymous said...

hye..ade jual brushes lg x? satu set termasuk eyeshadow brushes ke? berapa ek satu set?

nurul hidayah abd rahman said...

ktne ek??xde pun page awk

nurul hidayah abd rahman said...

ktne ek...xde la page awk....tq

Fatin Aliza said...

hai..im new here ..hope u can b my member..love ur page :)

 
Copyright © . All Right Reserved by MadeByOwn