Ojie's Official Blog ojie here :): Segmen : Aku Ada Blog

2 March 2012

Segmen : Aku Ada Blog

 



*klik gambarajah untuk serta



  • Nama samaran blogger : Roziah Ojijie
  • Nama blog : Catatan Ojie lah :)
  • Url blog : http://dyeshayapunya.blogspot.com/
  • Usia blog : 8 bulan 5 hari

Kalau Suka, Like Aje

16 orang doakan saya kurus :D:

Cik RoSs said...

terima kasih sebab join!!

NOOR FATIN said...

mak oii. baru 8 bulan =,= muda lagi haaa.. ehhehe

roziahojijie said...

Fatin : Sis , blog sy muda lg haa .. follower pun tak ramai .. :)

Pka Rahim said...

hi dari segmen yang sama.
jemput singgah blog pka ye.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

terima kasih! :)

Fendy said...

Salam blogger....singgah dr segmen yang sama..manfaatkan blog utk kebaikan bersama...follow sini juga

melawat blog fendy...salam perkenalan...

http://fendy1302.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

roziahojijie said...

Cik Ross : welcome ! hehe ...

roziahojijie said...

Pka Rahim : dah melawat blog kamu . nice :)

roziahojijie said...

Fendi : salam perkenalan juga :)

puteri nur afiqah said...

dari segmen yg sama... sudah follow..
sudi2 la ke blog saya...

http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

^_^ happy blogging....

P#eoniX said...

singgah dari segmen yang same...salam kenal...

Nurul Hayati said...

follow sini

kita dari segmen yang sama..

sudi2 la masuk ke blog saya..


http://hayatirosdi.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

happy blogging~~!! :)

charmyiex said...

salam kenal
singgah dari segmen yg sama...follow awak..


http://charmphoenix.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

roziahojijie said...

Nurul Hayati : done follow awak :)
charmyiex : Salam kenal .. follow awk juga :)

Patrick Star said...

Hai! Datang dari segmen sama. Salam kenal...

--> Blog Rilek-Rilek <--

roziahojijie said...

Patrick Star : Dah follow awak , :)

nabila faryzza said...

salam kenal, datang singgah dr segmen sama :)

 
Copyright © . All Right Reserved by MadeByOwn