Ojie's Official Blog ojie here :): Contest : My Blog Are SPECIAL by Haziqahtaib :)

15 March 2012

Contest : My Blog Are SPECIAL by Haziqahtaib :)

 
*tekan gambargajah dengan jari kalau nak join


Kenapa blog aku special ?
1- Sebab aku yg buat blog ni sendiri , tak pernah suruh orang lain buatkan .
2- Sebab semua yg comel2 nie aku edit sendiri , sorang2 oke , tp mengikut tutorial org la macam Lyssa dan Daya *thanks korg !
3- Sebab , nilah medium yg aku guna sebagai landasan untuk aku coretkan segala benda yg aku suka, tak suka , takut dsb ..
4- Sebab blog aku busuk . tak caye ? cer cium blog aku nie . wangi tak ? tak kan ? haa .. dah kata dah td .. 
5- Sebab blog aku ade lagu best . kaw hado ?? hee~
6-Sebab blog aku special , aku mungkin akan jadi seorang blogger terkenal macam Lyssa , Ben , suatu hari nanti .. suatu hari , bukan duatu atau tigatu hari nanti ..

Tagged people : 

Due Date : 26 Mei 2012

Kalau Suka, Like Aje

3 orang doakan saya kurus :D:

piece of my life :) said...

thank coz sudi join..:)

roziahojijie said...

Pieces of my life : welcome :)

zanairin said...

blogwalking di sini.. jemput join contest saya... :) http://thelifeofmeandhim.blogspot.com/2012/05/contest-1st-zanairin-kisah-awal_18.html

 
Copyright © . All Right Reserved by MadeByOwn