Ojie's Official Blog ojie here :): STPM : Segala Teka Teki Telah Terjawab Part II

9 March 2012

STPM : Segala Teka Teki Telah Terjawab Part II

 
Hyep kawan-kawan . Selamat hari jumaat . Harini , aku akan sambung bercerita tentang keputusan STPM aku yang telah diumumkan kelmarin .

STPM : Segala Teka Teki Telah Terjawab Part I

Pelajar pertama yang terbaik ialah Fatin Farhana . Aku tak terkejut lah . Sebab memang dah agak da . Pelajar kedua Chee Siew Wei . Reaksi aku sama . Dah biasa dengar nama tu . Pelajar ketiga Nor Azuha . *kelik tuk bace . dye pun nak buat entry pasal result jugak .. Hehe . lek Ju'a . jangan marah . gurau jee :P Ah ! aku dah agak nama tu . Tahniah Ju'a . Aku dah agak kaw boleh . And the last name mesti Joane ..

Time tu aku dah pasrah . Sedih pun ade . :'( Tibe-tibe cikgu sebut nama Roziah Bt Ipan ..... Aku terkejut ! Serius aku terkejut dan rasa happy sangat ! "Ya Allah ! Alhamdulillah !" kata aku sambil macam separuh TERjerit . Aku terus bangun dan pergi kedepan , salam dengan pengetua sambil peluk dan laga-laga pipi gitu ala-ala para datin menyambut tetamu untuk Evening Coffee .

"Yang lain , result akan diserahkan oleh saya" kata Cikgu Haziyah sambil pengetua berlalu pergi . Mungkin kami ni teruk , tak sebagus pelajar tahun lepas . Sebab tu pengetua terus pergi dari bilik tu . Kami macam terasa kot dengan dye . Ah . Biarlah . Jom layan gambar .


*Alhamdulillah
*maaf. gambar kurang jelas sebab kamera murah -_-
*Azuha yang gembira dengan keputusannye. Tahniah
*aku dan Cikgu Haziyah 
 Azuha, aku, Fatin Farhana dan Siew Wei 

Ade banyak gambar yang aku rasa nak letak semua . Tapi kang korang muntah pulak tengok muka kami banyak kali . Huhu . Tibe-tiba aku teringat kt Joane . Kenapa bukan dye yang dapat 3 pointer ?? Mesti dye sedih . tapi aku tengok muka dye happy je . Bagus lah kalau macam tu . pointer dye pun kurang berape je dgn kami ..

Walaupun pointer aku cuma 3.00 , lebih rendah dari percubaan punye , aku tetap bersyukur kerana aku masih lagi diberi peluang untuk memiliki nombor 3 dihadapan . Terima Kasih Ya Allah :') Aku bersyukur sangat . Alhamdulillah .

Kalau Suka, Like Aje

4 orang doakan saya kurus :D:

Miss Rafmien said...

tahniah ojie ! u are the best ! :D

roziahojijie said...

Miss Rafmien : tenkiu !! alah , kaw lg tinggi dr aku .... :)

NOOR FATIN said...

alhamdulillah tahniah! :)

roziahojijie said...

Kak Fatin : Tenkiu , :))

 
Copyright © . All Right Reserved by MadeByOwn