Ojie's Official Blog ojie here :): Happy 21st Birthday Sayang !

20 March 2012

Happy 21st Birthday Sayang !

 
 
 
Entry kali ni khas buat BF aku yg tercinta , Muhammad Farhan Amir B Abu Bakar .
HAPPY BIRTHDAY AYANGGG 
Selamat Hari Jadi yg ke 21 tahun pada hari ini sayang :)
Walaupun malam tadi dah wish depan-depan, kt FB dah wish , nie nak wish kat Blog pula . Tamak kan ? macam lah ade orang nak baca entry anje nie . Huhu . Oke , masing-masing dah boleh muntah sekarang . 

Tapi sorry taw sayang , hanye ucapan mampu diberi . Hadiah hujung bulan kayh ? Sebab ... anje tade pitih nok beli kat ayang present nye . Huu~ Sadis sungguh T_T
I LOVE YOU SO MUCH AYANG



Kalau Suka, Like Aje

4 orang doakan saya kurus :D:

NOOR FATIN said...

happy birthday untuk dia.. heheh cepat2 pinang ojie okayy :P

Safiah Ibrahim said...

hb tuk bakal rmate awak

roziahojijie said...

Kak Fatin : Hehe .. malu la sye .. :) Tengs taw kak :)

roziahojijie said...

Safiah Ibrahim : tengkiu :))

 
Copyright © . All Right Reserved by MadeByOwn